• darkblurbg
    Wolters Training & Coaching
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wolters Training en coaching is een netwerk organisatie. Laurens Wolters vormt de kern van de organisatie. Daarnaast werken wij van onze netwerkorganisatie met uiteenlopende professionals met veel kennis en ervaring uit verschillende gebieden. Voorop staat onze professionele houding waarbij zorgvuldigheid, ervaring en deskundigheid kernwaarden vormen. 

 

Laurens Wolters MSc

Ik studeerde psychologie en bedrijfskunde en heb veel ervaring in procesbegeleiding, (executive) coaching, psychotherapie en organisatieontwikkeling. Ik werk voor diverse organisaties in uiteenlopende sectoren. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van verandermanagement en integreer deze twee vakgebieden in mijn werk. Ik heb een passie voor verandering vanuit bezieling. Dit kan zijn in een persoonlijk ontwikkeltraject of in een organisatieontwikkelingstraject.  

Telkens weer komt in mijn leven de passie voor de integratie van bezieling en resultaten naar voren, ofwel de integratie van hart en hoofd. In mijn ogen gaan mensen beter functioneren als zij vanuit authenticiteit werken en is het zinvol om je diepste drijfveren en uitgangspunten te leren kennen om zo binnen en buiten op elkaar af te stemmen.