• darkblurbg
    Wolters Training & Coaching
    Wij helpen mensen en organisaties bewustwording te creëren.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wolters Training en coaching is een netwerk organisatie. We werken vanuit onze netwerkorganisatie met uiteenlopende professionals met veel kennis en ervaring uit verschillende gebieden. Voorop staat onze professionele houding waarbij zorgvuldigheid, ervaring en deskundigheid kernwaarden vormen. 

Laurens Wolters MSc

Ik studeerde psychologie en bedrijfskunde en heb veel ervaring in procesbegeleiding, (executive) coaching, psychotherapie en organisatieontwikkeling. Ik werk voor diverse organisaties in uiteenlopende sectoren. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van verandermanagement en integreer deze twee vakgebieden in mijn werk. Ik heb een passie voor verandering vanuit bezieling. Dit kan zijn in een persoonlijk ontwikkeltraject of in een organisatieontwikkelingstraject.  

Telkens weer komt in mijn leven de passie voor de integratie van bezieling en resultaten naar voren, ofwel de integratie van hart en hoofd. In mijn ogen gaan mensen beter functioneren als zij vanuit authenticiteit werken en is het zinvol om je diepste drijfveren en uitgangspunten te leren kennen om zo binnen en buiten op elkaar af te stemmen. 

Michela van der Heijden MA

Ieder mens en iedere organisatie heeft de potentie om te groeien. Ik ondersteun en begeleid organisaties in deze verandertrajecten met een sterke focus op het krijgen van inzicht in de onbewuste patronen die de organisatiecultuur bepalen.  Mijn studies Economie en Analytische Psychologie hebben mij een diepgaande en toegepaste werkwijze gebracht in het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling. 

Mensen help ik in contact te komen met hun eigen drijfveren, talenten en ontwikkel potentieel. Hierdoor zijn ze in staat het beste uit zichzelf te halen, professionele en persoonlijk groei te doormaken en te leven en werken vanuit authenticiteit.

Door middel van trainingen, coaching, assessments begeleid ik mensen in hun werk of naar nieuw werk. Met Analytische Therapie ondersteun ik mensen met hun vragen en ontdekken we waar de vraag vandaan komt en werken we aan inzicht, verandering en integratie.